豊田市トップページ

Other languages

ページ番号1008502  更新日 2015年7月3日

ページの翻訳について

ホームページを民間の自動翻訳サービスを利用し、英語に翻訳します。
自動翻訳システムによる機械翻訳のため、必ずしも正確な翻訳であるとは限りません。
翻訳前の日本語ページの本来の内容と異なる場合もありますので、このことを十分ご理解のうえご利用ください。

English

The official homepage will be translated in English, Chinese, Korean, Portuguese, and Spanish using an automatic translation service.
Please note that as it is a machine translation from an automatic translation system, the translation may not be accurate.
Also note that the translated contents may not have the same meaning as in the original Japanese page.

Start Translation